« vorige  |  augustus 2020  |  volgende »

Zaterdag 1 augustus 2020 Orgelconcert Iddo van der Giessen
Locatie: Goede Herderkerk Schiebroek
Tijdstip: 15.00 uur  - 16.00 uur
Prijs: toegang gratis; collecte na afloop

De eerste helft van het programma is gevuld met muziek van Sigfrid Karg-Elert, Cornelis de Wolf en Johann Sebastian Bach over bekende liederen. Daarmee sluit hij aan bij de onwerkelijke corona-tijd: diepte, vertrouwen en uitzien naar betere tijden. De tweede helft is gevuld met de virtuoze fantasie en fuga van Franz Liszt over het operathema 'Ad nos, ad salutarem undam'. Daarin wordt het uiterste gevraagd van het orgel, de speler en de registranten. Het concert is vrij toegankelijk met een collecte na afloop. Het is wel verplicht via concerten@goedeherderkerk-schiebroek.nl een plaats te reserveren.