Voor hetzelfde geld geeft u meer: Steun uw kerk met een periodieke gift Voor hetzelfde geld geeft u meer: Steun uw kerk met een periodieke gift

Bereken dan via de Schenkcalculator op www.protestantsekerk.nl/schenkcalculator welk bedrag u terugkrijgt van de belastingdienst bij een periodieke gift. De Schenkcalculator laat ook zien hoe u uw bijdrage aan de wijkgemeente kunt verhogen, zonder dat het u meer kost.

Een periodieke gift is vooral interessant voor mensen die met hun reguliere giften niet aan het drempelbedrag van 1% komen, of juist meer schenken dan 10% van hun verzamelinkomen.

Wilt u meer weten over periodieke giften of wilt u een overeenkomst met de wijkgemeente aangaan voor een periodieke gift? Neem dan contact op met de kerkrentmeesters Adrian de Bruijn of Yvonne Rosbach.

Regel het nog in 2018, dan geldt  het belastingvoordeel voor uw gift in elk geval in 2019.