PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
Theologische teksten Theologische teksten

Gespreksleiding en informatie: ds. Rik Radstake.

Uit de suggesties die deelnemers zelf aandragen voor een of meer te bespreken boeken wordt in de startbijeenkomst een keuze gemaakt. Het (gezamenlijk) lezen van dat boek leidt tot verdiepende gespreken over theologie en geloven. Deelnemers zien daarbij tegen wat stevig spitwerk niet op. De eerste van de bijeenkomsten staat genoteerd voor donderdag 2 november om 20.15 uur, Berberisweg 322. De overige samenkomsten (1x per maand, 6-7 bijeenkomsten) worden in onderling overleg vastgesteld.

 
 
 

 
Jongerencatechese Jongerencatechese

Gespreksleiding: ds. Lourens de Jong, ds. Rik Radstake en Berent Stapelkamp. 
Jongeren tussen 12 en 19 jaar uit de Fonteinkerk, de Goede Herderkerk en de Oranjekerk krijgen in de maand september een schriftelijke uitnodiging voor een pizza-bijeenkomst. In die bijeenkomst worden afspraken gemaakt over de catechese-bijeenkomsten, die in drie leeftijdsgroepen (12-14 jaar, 15-17 jaar en 18 jaar en ouder) twee- of driewekelijks worden gehouden. Je bent er welkom bij!


 

 
Oudste catechesegroep Oudste catechesegroep

Gespreksleiding en informatie: ds. H.J.J. Radstake,

Gesprekken voor 18 plussers over geloof en Bijbel, kerk en samenleving en wat je daar allemaal mee wilt en mee kan (of niet). Waarom zou je mee doen? Omdat je ervoor open staat dat er 'meer' is dan wat je om je heen ziet. Omdat je geinteresseerd bent in de mening van een ander. Omdat je gevoel voor humor hebt.

lees meer »
 
Voortgezette catechesegroep Voortgezette catechesegroep

Gespreksleiding en informatie: ds. H.J.J. Radstake,

Voor jongeren vanaf 2o jaar die na hun catechetische carriere met gesprekken over geloof door wilden gaan. Omdat dat interessant en gezellig is.

lees meer »
 
Zondagavondgespreksgroep

Zondagavondgespreksgroep

 Na verschillende (weinig serieuze) pogingen om voor de gesprekgroep een andere naam te vinden, wordt opnieuw vastgehouden aan de naam ‘ Gesprekgroep op de zondagavond’. Een andere naam biedt geen betere samenvatting,  vanwege de wisselende onderwerpen die jaarlijks aan de orde komen.  We zijn gedurende een seizoen een aantal avonden met elkaar in gesprek naar aanleiding van een zelf gekozen thema of boek. 

lees meer »
 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.