PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
Kerkbalans: hoe kan ik betalen? Kerkbalans: hoe kan ik betalen?
Er zijn verschillende mogelijkheden:
 
 1. Met een machtiging tot automatische incasso.  U geeft dan aan:
  1. Of het een jaarlijks doorlopende machtiging of een machtiging alleen voor dit kalenderjaar betreft
  2. het bedrag u wilt betalen per jaar
  3. in hoeveel termijnen u wilt betalen. Let op: alleen met een jaarlijks doorlopende machtiging kan in 12 termijnen worden betaald. In dat geval kan ook in januari een incasso worden gedaan.
  4. in welke maand(en) de incasso moet plaatsvinden
 
 1. Met een periodieke overschrijving. U geeft hiervoor zelf opdracht aan uw bank voor het bedrag en de betaalmaand(en).
 
 1. Met een eenmalige betaling via internetbankieren. U gebruikt hiervoor de gegevens zoals vermeld op de acceptgirokaart
 
 1. Door gebruik te maken van de meegezonden accept girokaart. De acceptgirokaart moet u ZELF inleveren bij / opsturen naar uw eigen bank. U ontvangt uitsluitend bij aanvang van de actie Kerkbalans een acceptgirokaart. Wilt u in termijnen betalen kies dan een andere betaalwijze.
 
 1. Via i-Deal. U kunt hiervan alleen gebruik maken als u op digitale wijze uw toezegging aan de actie Kerkbalans doet. U geeft het bedrag, het aantal termijnen en betaalmaand(en) aan. En u ontvangt een verzoek tot betaling via i-Deal (zoals in een webwinkel).
 
Wijkraad Kerkrentmeester Schiebroek Wijkraad Kerkrentmeester Schiebroek
Wat doet de Wijkraad Kerkrentmeesters Schiebroek
De Wijkraad Kerkrentmeesters Schiebroek is belast met het beheer van de gebouwen, financiën en medewerkers van de Goede Herderkerk. Tot de gebouwen behoren naast het eigen kerkgebouw een pastorie en de voormalige kosterswoning, thans pastorie voor de wijkgemeente Ommoord.
Het beheer van de financiën betekent dat uitgaven worden gedaan voor de kosten van predikanten, koster, organisten, activiteiten en onderhoud. Daar staan gelukkig inkomsten tegenover, zoals uit de Aktie Kerkbalans, verhuur, collectes en giften.

Wie zijn de leden van de Wijkraad Kerkrentmeesters Schiebroek
De Wijkraad Kerkrentmeesters Schiebroek bestaat uit 5 personen:
Adrian de Bruijn
Jan Oudega
Johan Slotboom
Yvonne Rosbach
vacature

Hoe kom ik in contact met de Wijkraad Kerkrentmeesters Schiebroek
De Wijkraad Kerkrentmeesters Schiebroek vergadert elke laatste maandag van de maand. De vergaderingen zijn openbaar.

Contact via ons mail adres:
kerkrentmeester@goedeherderkerk-schiebroek.nl 
 
Met Appostel betalen vanuit een tegoed Met Appostel betalen vanuit een tegoed
De kerkgeldapp Appostel biedt de mogelijkheid om betalingen te doen vanuit een aangemaakt tegoed. U kunt uw collectegiften nu betalen vanuit een tegoed. Dat werkt als een moderne, digitale manier van collectebonnen.
U maakt een bedrag over naar de kerk, dat wordt als persoonlijk tegoed voor u geregistreerd en u kunt steeds aangeven welk bedrag u uit uw tegoed wilt aanwenden voor welk doel. Zoals de beide collectes, een betaling voor Onderweg of een andere (tijdelijke) actie.
Het voordeel voor u is dat u minder afschriften hoeft na te lopen bij uw jaarlijkse belastingaangifte (minder administratie); het voordeel voor de kerk is dat wij met veel minder i-Dealbetalingen te maken krijgen, wat kostenbesparend is. Want, slechts een deel van het totaal aantal i-Dealbetalingen is voor ons kosteloos.
 
 
werkgroepen van de Kerkrentmeesters werkgroepen van de Kerkrentmeesters
De Wijkraad Kerkrentmeesters heeft voor haar omvangrijke takenpakket enkele werkgroepen ingericht.
Er is de werkgroep ICT, die er voor zorgt dat in het gebouw internet, telefoon, alarminstallatie en dergelijke blijft functioneren. Deze groep zorgt ook voor het verzenden van nieuwsbrieven.
De werkgroep Radiodienst zorgt er voor dat de geluidsinstallatie in de kerkzaal werkt en dat de eredienst te beluisteren is via Kerkdienst gemist.

Ook taken als beheer ledenadministratie, beheer website, kerkwinkel, kerkgeldapp, verhuur aan andere gebruikers behoren tot het aandachtsgebied.
 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.