Fluit en orgel in de 20e eeuw

Het volgende zaterdagmiddagconcert in de Goede Herderkerk (Kastanjeplein 28, Rotterdam) is op 31 augustus, 15.00 uur. Samen met de virtuoze fluitiste Tirza Leenman heeft 'huisorganist' Iddo van der Giessen een programma rond werken uit de 20e eeuw samengesteld. Ritmische Mouvements van Jehan Alain, een spannende Sonata da chiesa van Frank Martin, het impressionistische Syrinx voor fluit solo van Claude Debussy, en een sprankelende orgelsonate van Paul Hindemith. Deze composities zetten de tijd even stil en beloven een indringende concertervaring. De toegang is zoals altijd gratis met een collecte tegen de onkosten na afloop, en de organist is te zien via een beamerscherm. Van harte welkom in de Goede Herderkerk!

Afscheid van ds. Rik Radstake: 8 en 14 september Afscheid van ds. Rik Radstake: 8 en 14 september
Ds. Rik Radstake gaat na 41 predikantsjaren met emeritaat (“pensioen”). Op twee momenten staan we daar bij stil:
  • U bent van harte uitgenodigd voor de kerkdienst op zondag 8 september 2019, aanvang 14.30 uur, waarin onze wijkpredikant ds. Rik Radstake voor de laatste keer als dienstdoend predikant zal voorgaan. Deze dienst wordt op bijzondere manier muzikaal ondersteund. Tevens zijn genodigden aanwezig.
                       Na afloop van de dienst is er, naast koffie en thee,
                       alle gelegenheid om Rik de hand te drukken.
  • Op zaterdag 14 september nemen we als gemeente afscheid in een feestelijk samenzijn dat in het bijzonder bedoeld is voor leden van de Protestantse wijkgemeente Schiebroek. Vanaf 15.00 uur is er koffie/thee; einde bijeenkomst omstreeks 18.30 uur.

Resultaten gemeentepeiling 2019 Resultaten gemeentepeiling 2019
De resultaten van de vragenlijst gemeentepeiling zijn gepresenteerd tijdens de gemeenteavond van 17 juni 2019.
De presentatie is te bekijken op de pagina "gemeenteavond" van deze site. U moet hiervoor eerst inloggen.

In het zomer nummer van Onderweg staat een korte samenvatting.

FaceBook FaceBook
De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken: