PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
Resultaten gemeentepeiling 2019 Resultaten gemeentepeiling 2019
De resultaten van de vragenlijst gemeentepeiling zijn gepresenteerd tijdens de gemeenteavond van 17 juni 2019.
De presentatie is te bekijken op de pagina "gemeenteavond" van deze site. U moet hiervoor eerst inloggen.

In het komende nummer van Onderweg staat een korte samenvatting.
 
 
Jazz drie luik

Jazz drie luik
Op 5, 6 en 7 juli presenteert saxofonist Dick de Graaf drie jazzconcerten waarin hij zijn publiek meeneemt op een muzikale reis door de geschiedenis van de deelgemeente HiS. Hillegersbergers en Schiebroekers worden uitgenodigd om kennis te maken met elkaar, met de muziek van de Graaf en met de prachtige akoestiek en architectuur van drie gebouwen die het beeld van hun leefomgeving bepalen: de Hillegondakerk (1400), de Goede Herderkerk (1958) en de Fonteinkerk (2016). De Graaf laat zich in zijn concerten leiden door muziek die gespeeld werd in de tijd dat deze kerken hun deuren voor het eerst openden: van de late Middeleeuwen tot en met vernieuwende “Nu-Jazz”. Wars van de gedachte dat er een denkbeeldige grens zou lopen tussen Hillegersberg en Schiebroek, biedt de Graaf alle bewoners de gelegenheid om samen te genieten van zijn unieke “Jazzdrieluik Hillegersbroek-Schieberg”.
 
lees meer ยป
 
FaceBook FaceBook
De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken:

Tekst
 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.