MUSICAL JONA IN ÉÉN DAG – JE KUNT NOG MEEDOEN! MUSICAL JONA IN ÉÉN DAG – JE KUNT NOG MEEDOEN!
Inmiddels hebben al meer dan 50 kinderen zich opgegeven om te schitteren in de Musical Jona op zaterdag 7 maart in de Goede Herderkerk. Er kunnen in totaal 120 kinderen meedoen, dus er is nog plek voor meer deelnemers!

Heb je je nog niet opgegeven of heb je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes om mee te vragen – gewoon doen! Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen en zeker voor de bovenbouw-groepen is er nog plek.

En (groot)ouders, willen jullie bevriende (groot)ouders op deze voorstelling attenderen? Kinderen die twee jaar geleden hebben meegedaan vonden het een onvergetelijke ervaring.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, stuur dan snel een mailtje aan . Meedoen kost € 3,00 – daarvoor krijg je ook gelijk twee toegangskaartjes.

Paaskaars voor thuis Paaskaars voor thuis
Ook dit jaar is het mogelijk een paaskaars voor thuis aan te schaffen. Er is keuze uit verschillende motieven en diverse maten.
Bestellen en betalen via onze kerkwinkel of kerkgeldapp. Afhalen -na bericht-  in de Goede Herderkerk

aanmelden musical

Uitnodiging voor een musical-in-één-dag met jou in de hoofdrol!
Zaterdag 7 maart 2020
Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zaterdag  7 maart verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in één dag een musical gaan instuderen. Deze musical heet Jona en gaat – je raadt het al - over een man en een walvis. Over nieuwe kansen en vergeven: Geef elkaar je hand!

FaceBook FaceBook
De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken: