PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
Avond van gedenken Avond van gedenken
Op vrijdag 1 november is er de Avond van Gedenken. Een kaarsje branden, luisteren naar een inspirerende tekst of mooie muziek, een herinnering op papier zetten of met anderen praten over die belangrijke persoon in je leven die je nu moet missen. Verschillende vormen om over verlies te praten, schrijven en zo de herinnering levend te houden.

 
lees meer »
 
Herinneringsconcert Herinneringsconcert
Op zaterdag 2 november verzorgt Iddo van der Giessen een orgelconcert in de Goede Herderkerk. Het concert begint om 15.00 uur en de toegang is vrij (met een collecte om de onkosten te dekken).
 
lees meer »
 
Gedachtenisdienst Gedachtenisdienst
Op zondagochtend om 10.00 uur is er in de Goede Herderkerk een dienst waarin de overledenen van het afgelopen jaar worden herdacht. We steken voor ieder van hen een kaars aan en noemen hun namen. Ook wijkgenoten die niet (vaak) naar de kerk gaan, zijn van harte welkom bij dit moment van reflectie en herinnering.
 
lees meer »
 
Resultaten gemeentepeiling 2019 Resultaten gemeentepeiling 2019
De resultaten van de vragenlijst gemeentepeiling zijn gepresenteerd tijdens de gemeenteavond van 17 juni 2019.
De presentatie is te bekijken op de pagina "gemeenteavond" van deze site. U moet hiervoor eerst inloggen.

In het zomer nummer van Onderweg staat een korte samenvatting.
 
 
FaceBook FaceBook
De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken:

Tekst
 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.