PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
Concertserie Iddo van der Giessen Concertserie Iddo van der Giessen

In 2018 verzorgt onze organist Iddo van der Giessen op 4 zaterdagmiddagen een concert met steeds een gastoptreden.

Op zaterdag 30 juni a.s. wordt het volgende concert gehouden. Dan treedt Iddo met beeldend kunstenaar Aran van der Giessen op. Dit laatste concert in de Rotterdamse orgelserie ‘Rijk aan fantasie’ staat in het teken van een dialoog tussen twee broers, tussen klinkende en beeldende kunst. Iddo heeft bijzonder expressieve en contrastrijke muziek uitgekozen van componisten als Edward Elgar, Arvo Pärt en Hendrik Andriessen. De sfeer, het karakter en de spanningsopbouw in die muziek vertaalt Aran live naar het schildersdoek. Ook wordt er eerder werk van Aran van der Giessen, eigenaar van ARAN.Arts, tentoongesteld. 
Het concert begint om 15.00 uur en is gratis toegankelijk. Na afloop is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.
Van harte welkom!
                   



 

 
FaceBook FaceBook

De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.

U vindt de pagina door op de foto te klikken:  

Graag tot ziens op Facebook!
 
 

 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.