Huispaaskaars 2019

U kunt nu alvast uw huispaaskaars 2019 bestellen. Gemakkelijjk via onze kerkgeldapp (onder de knop "artikelen") of via de kerkwinkel.

Bestellen is mogelijk tot en met zondag 17 maart 2019

Start van Iddo's concertserie 2019

Op zaterdag 23 februari om15.00 uur is het eerste concert van 2019 in de Goede Herderkerk!
Wiecher Mandemaker laat dan weer eens van zich horen op het orgel, en hij neemt sopraan Martha Bosch mee om de feestvreugde te verhogen. Als duo laten zij een gevarieerd programma horen, dat Iddo van der Giessen aanvult met enkele orgelsolo's.
Zoals gebruikelijk is de toegang gratis en een collecte achteraf. Van harte welkom voor een aangenaam uurtje muziek.
Ook kan de CD met orgelmuziek uit de Goede Herderkerk worden aangeschaft. Op de CD is ook het speciaal voor dit orgel geschreven “Fiducie” te beluisteren.

Zet ook alvast zaterdagmiddag 18 mei in de agenda, dan wordt groots uitgepakt met een Festival Français. Een Frans feestje dat u niet mag missen.

FaceBook FaceBook

De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken: