aanmelden musical aanmelden musical
Uitnodiging voor een musical-in-één-dag met jou in de hoofdrol!
Zaterdag 7 maart 2020
Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zaterdag  7 maart verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in één dag een musical gaan instuderen. Deze musical heet Jona en gaat – je raadt het al - over een man en een walvis. Over nieuwe kansen en vergeven: Geef elkaar je hand!

lees meer ยป

Resultaten gemeentepeiling 2019 Resultaten gemeentepeiling 2019
De resultaten van de vragenlijst gemeentepeiling zijn gepresenteerd tijdens de gemeenteavond van 17 juni 2019.
De presentatie is te bekijken op de pagina "gemeenteavond" van deze site. U moet hiervoor eerst inloggen.

In het zomer nummer van Onderweg staat een korte samenvatting.

FaceBook FaceBook
De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken: