Klokken van hoop: ook De Goede Herderkerk laat de klokken klinken! Klokken van hoop: ook De Goede Herderkerk laat de klokken klinken!
In deze tijd waar zo veel mensen behoefte hebben aan tekenen van hoop en uitkomst, waar mensen van allerlei generaties (tijdelijk) sociaal geïsoleerd raken, zijn het de torens, klokkenstoelen en kerken die een oproep van hoop kunnen doen door de luidklok te doen klinken. De Goede Herderkerk helpt mee om die oproep van hoop letterlijk van de torens te laten horen!  Elke woensdagavond van 19.00 tot 19.15 uur.

Waarom klokken luiden?
* Als teken van hoop en troost voor alle mensen: dat we samen denken aan en bidden voor al die mensen die ziek zijn of alleen thuis zitten en dat we ons in solidariteit met elkaar verbonden voelen.
* Als signaal dat we samen respect hebben voor al die hulpverleners die zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid van medemensen.

Thuis meedoen
Wie thuis is en de klokken hoort luiden kan een kaars voor het raam of een lantaarn voor de deur zetten, als teken van verbondenheid met elkaar.

lees meer ยป

FaceBook FaceBook
De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken: