Concert in franse sfeer

Festival Français: orgue & clarinette

Op zaterdag 18 mei, 15.00 uur vindt een heus Frans Festival plaats in de Goede Herderkerk in Rotterdam Schiebroek.

Huisorganist Iddo van der Giessen voert samen met klarinettist Bram Boesschen Hospers een volledig Frans programma uit.

lees meer ยป

Gemeentepeiling / vragenlijst Gemeentepeiling / vragenlijst

In deze gemeentepeiling willen we graag in beeld krijgen wat onze gemeenteleden belangrijk vinden voor de Goede herderke, nu en in de toekomst.
In deze vragenlijst worden 12 vragen gesteld.

De vragenlijst mag en kan door alle gezinsleden ieder apart worden ingevuld.
Wilt u de vragen vooraf inzien, klik dan hier.

Meer informatie kunt u nalezen in de wijkbrief.

Wijkbrief 2019 nummer 1 is verschenen Wijkbrief 2019 nummer 1 is verschenen

In de nieuwe wijkbrief staat alle informatie over de diensten voorafgaand aan Pasen en de Paasdienst zelf.

Een tweede belangrijk onderwerp is de gemeentepeiling als start van het proces voor het zoeken naar een nieuwe predikant na het emeritaat van Rik Radstake.

FaceBook FaceBook

De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken: