Avond van Gedenken, 2 november 2018 Avond van Gedenken, 2 november 2018

Voor meer informatie kunt ook naar de website door hier te klikken.

Wijkbrief Wijkbrief

In augustus is de eerste wijkbrief verschenen. Deze wijkbrief geeft een kort overzicht van de acitiviteiten in het najaar van 2018. Daarnaast is ook wat algemene informatie te lezen.
De wijkbrief wordt bezorgd bij alle adressen van bij ons ingeschreven gemeenteleden.

U kunt de wijkbrief hier lezen.

FaceBook FaceBook

De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken:

Kerken in de wereld Kerken in de wereld

Enige tijd terug is aan u gevraagd foto's in te zenden van kerken waar u was tijdens uw vakantie. Als het kan met een leuke of interessante wetenswaardigheid over deze kerk en zo maken we een mooi overzicht van allerlei kerken in grote diversiteit.

Inmiddels zijn de eerste foto's binnen en zo is het spreekwoordelijke hek van de dam.

Klik hier om naar de pagina te gaan

U kunt uw inzendingen sturen aan:
of naar
Goede Herderkerk, Kastanjeplein 28, 3053 CD Rotterdam
Graag met vermelding: Kerken in de wereld!