PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
In de maand februari helaas nog geen kerkdiensten In de maand februari helaas nog geen kerkdiensten
Onder de geldende Covid-maatregelen is het nog niet mogelijk een gezamenlijke kerkdienst te houden. Wij volgen hiermee het advies van de Protestantse kerk Nederland.

Wel geven wij elke week een zondagsbrief uit met daarin een overweging geschreven door de predikant die op die zondag bij ons zou voorgaan.
De zondagsbrief geeft ook informatie over actuele ontwikkelingen binnen onze wijkgemeente. U kunt zich aanmelden voor toezending van de (digitale) zondagsbrief door een mail te sturen aan info@goedeherderkerk-schiebroek.nl
 
Passieconcert & cd-presentatie door Iddo van der Giessen

Passieconcert & cd-presentatie door Iddo van der Giessen
Op zaterdagavond 6 maart kunt u vanuit huis een orgelconcert door Iddo van der Giessen op ons eigen Goede Herderkerk-orgel meemaken. In een online livestreamconcert verzorgt hij een programma met aandacht voor de 40-dagentijd, en presenteert hij officieel de cd die hij een halfjaar geleden heeft opgenomen in de Haarlemse Bavokerk. Het concert is te bekijken en beluisteren via https://youtu.be/TogQBaLDc0k en begint om 20.00 uur.
 
lees meer »
 
Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app.

Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app.
Via deze app bent u altijd en overal betrokken bij onze gemeente. Met de app kunt u alle kerkelijke geldzaken op één plek beheren.
 
 
lees meer »
 
FaceBook FaceBook
De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken:

Tekst
 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.