Samen aan tafel

Het recept blijft als vanouds:  voor een (vrijwillige) bijdrage van € 6,--  kunt u genieten  van een  driegangenmenu met een drankje vooraf en koffie of thee na.  Vanaf 17.30u bent u welkom voor het aperitief.  Daarna gaan we of in de Kastanjezaal  aan tafel. Op de twee zondagen voor elke maaltijd staat een oproep in de zondagsbrief om u op te geven bij Nel van Dijk –Drost.  Daarnaast staat in de maandagenda  vermeld op welke datum de maaltijd zal plaatsvinden.

Het is fijn als iedereen die wil komen zich tijdig aanmeldt , dan weten de kokers op hoeveel mensen zij moeten rekenen. Bovendien kunnen zij dan rekening houden met de eventuele dieetwensen die u daarbij opgeeft. Ook kunt u dan doorgeven of u gehaald en gebracht wilt worden.
Natuurlijk zijn ook mensen welkom die het leuk vinden  om te helpen met koken of bij de maaltijden hand- en spandiensten zoals tafeldekken, uitserveren en autorijden willen verrichten. Dus ook als u niet de grootste keukenprins(es) bent,  uw hulp is welkom . Lijkt het u leuk hieraan mee te doen dan kunt u zich opgeven bij Marijke van Seventer.