PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
Samen aan tafel

Samen aan tafel

Het recept blijft als vanouds:  voor een (vrijwillige) bijdrage van € 6,--  kunt u genieten  van een  driegangenmenu met een drankje vooraf en koffie of thee na.  Vanaf 17.30u bent u welkom voor het aperitief.  Daarna gaan we of in de Kastanjezaal  aan tafel. Op de twee zondagen voor elke maaltijd staat een oproep in de zondagsbrief om u op te geven bij Nel van Dijk –Drost.  Daarnaast staat in de maandagenda  vermeld op welke datum de maaltijd zal plaatsvinden. 

Het is fijn als iedereen die wil komen zich tijdig aanmeldt , dan weten de kokers op hoeveel mensen zij moeten rekenen. Bovendien kunnen zij dan rekening houden met de eventuele dieetwensen die u daarbij opgeeft. Ook kunt u dan doorgeven of u gehaald en gebracht wilt worden.
Natuurlijk zijn ook mensen welkom die het leuk vinden  om te helpen met koken of bij de maaltijden hand- en spandiensten zoals tafeldekken, uitserveren en autorijden willen verrichten. Dus ook als u niet de grootste keukenprins(es) bent,  uw hulp is welkom . Lijkt het u leuk hieraan mee te doen dan kunt u zich opgeven bij Marijke van Seventer.

terug
 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.